//sportschooldagraca.nl/wp-content/uploads/2018/02/1016781_746911275325011_2077816651_n.jpg

 

 

 

 

 

 

Kyokushin Karate

Lessen in Kyokushin karate wordt sinds 1989 gegeven door Shihan Antonio da Graça. Aanvankelijk begon hij met lesgeven voor Kamakura Den Haag, later kreeg hij zijn eerste eigen school genaamd Oyama Gym. Een paar jaar later werd dit Sportschool da Graça. Onze sportschool is aangesloten bij de Nederlandse Karate Associatie (NKA) en de International Federation of Karate (IFK).
Er wordt onderwezen in zowel Kata's als in Kumite. Een kata is een individuele stijloefening met een reeks vastgelegde bewegingen, uitgevoerd tegen 4 tot 8 denkbeeldige tegenstanders, die uit verschillende richtingen aanvallen. Het is een gedetailleerde reeks vooraf vastgestelde stoot-, trap- en afweertechnieken in zelfverdediging, die kan bestaan uit tientallen zeer uiteenlopende bewegingen en technieken. De gehele kata duurt gewoonlijk, afhankelijk van welke kata men loopt, zo'n 1 à 2 minuten. (bron: Wikipedia).
Het Kumite bestaat voornamelijk uit het sparren met een tegenstander.

Syllabus karate algemeen
Syllabus karate examen eisen

World of Fighters

World of Fighters is gespecialiseerd in online ticketverkoop voor verschillende vechtsportevenementen, zowel voor de ticket verkoop als voor de inschrijvingen van toernooien.

Energy Vitaltheek

Voor al uw energie behoeftes in deze dagen.