Kerst Vakantie 2018 Sportschool Da Graça.

De sportschool is gesloten van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019.

                  De eerste lessen beginnen weer op 7 januari 2019

Lees meer...

Privacyverklaring

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Voor onze sportschool heeft dit betekent dat wij een Privacyverklaring hebben opgesteld die u hier onder kunt inzien en die ook als vaste link in de navigatiemenu’s is te vinden.

Voor de goede orde: wij zullen nooit misbruik maken van uw gegevens door deze bijvoorbeeld te verkopen aan commerciële instanties. Uw gegevens worden slechts gebruikt in het kader van het sporten en wat daar redelijkerwijs bij komt kijken zoals toernooien en bijvoorbeeld sociale evenementen.

 

privacyverklaring

Lees meer...

26th Day of the youth and beginners 2019

https://worldoffighters.nl/tc-events/26-day-of-the-youth-and-beginners/

U kunt zich inschrijven tot en met 23 maart 2019

Lees meer...

Gala Fightclub on Tour

Maandag 5 juni 2017

Op 2e pinksterdag, moesten Angel Spaans en Keano Bink kickboksen op het groots georganiseerde gala FIGHTCLUB DEN HAAG, dat plaats vond in partycentrum Zichtenburg in Den Haag. Het was een gala met kickboks- en MMA wedstrijden en er werd in een Otacon gevochten.
In de weken vooraf gaand aan het gala hebben Angel en Keano hard getraind olv Shihan Antonio Da
Graça van sportschool Da Graça om goed voor de dag te komen op het gala.
Angel moest als eerste vechter van Da Graça de kooi in. Angel moest vechten tegen een tegenstandster van Bolem Gym in de gewichtsklasse 30 kg. Het was een harde wedstrijd en Angel haar tegenstandster probeerde Angel uit de wedstrijd te halen door veel te clinchen, maar Angel liet dit niet gebeuren. Ze vocht een hele goed partij en na 3 ronden werd zij door de jury als winnaar uitgeroepen.
Na een aantal andere wedstrijden was het de beurt aan Keano Bink. Keano moest vechten tegen een tegenstander van sportschool FCR in de gewichtsklasse 31 kg.
In de eerste ronde was Keano stukken sterker en liet zijn tegenstander alle hoeken van de kooi zien. In de tweede ronde waren de lowkicks van Keano te hard voor de tegenstander, Keano zijn tegenstander gaf het op en hierdoor won Keano met een TKO.

Proficiat Angel en Keano.

Het was voor beide kickboksers weer een mooie ervaring om in een Otacon(MMA) kooi te vechten op een mooi gala en dan nog allebei winnen ook.

Lees meer...

Zaterdag 8 april geen lessen

In verband met ons toernooi in De Veur as. zaterdag vervallen alle lessen. Wel zien we graag alle leerlingen, ouders, vrienden en kennissen op het toernooi aanwezig.

Lees meer...

Gala Team Holzken

Zaterdag 1 april was het dan zover, de eerste wedstrijd in 2017 voor drie jeugd kickbokser van sportschool Da Graça. Het jeugdgala vond plaats in Helmond bij Team Holzken, de kickboks school van meervoudig kampioen Nieky Holzken.
Team Da Graça werd vertegenwoordigd door Angel, Shiresh en Keano. Voor alle drie was het de tweede keer dat ze in de ring stonden op een jeugdgala.

Als eerste moest Shiresh van team Da Graça Zoetermeer de ring in en moest vechten tegen een kickbokser van Team Holzken, maar door een trap in zijn maag, stopte de scheidsrechter de wedstrijd en verloor hij de partij door een TKO ( technisch knock out). Shiresh kreeg hierdoor een zilveren medaille.

Vervolgens moest Keano de ring in en had ook een tegenstander van Team Holzken. Keano stond een goede partij te vechten en wist een paar goede lowkicks te plaatsen, maar helaas werd de wedstrijd op punten beslist in het voordeel van de kickbokser van Team Holzken. Ook Keano kreeg een zilveren medaille.

Nadat er meerdere andere mooie kickboks wedstrijden waren geweest, moest Angel als laatste van Team Da Graça de ring in voor een wedstrijd, zij trof een tegenstandster van Ubeda Gym, die vorig december in Barcelona een wereldtitel heeft behaald.
Deze damenswedstrijd was zeer fel en ging gelijk op en eindigde ook met twee winnaars, Angel kon dus een gouden medaille in ontvangst nemen.
Sportschool Da Graça is trots op deze jeugd kickboksers die vandaag weer het motto van sportschool Da Graça hebben laten zien: Never give up.
Op naar de volgende jeugdgala in juni te Den Haag.
Osu.

Lees meer...

Trainingskamp Kaap Verdië komt dichterbij

We zijn verheugd dat ook Shihan Roel Wildeboer meegaat op het nu al historische trainingskamp in mei!

Lees meer...

Winterstop

In verband met de kerstvakantie zullen de eerste lessen weer op maandag 9 januari aanvangen.

Lees meer...

Ypenburg Fightday Talents

19 november 2016 was er voor de jonge kickboksers weer een mooi evenement georganiseerd, namelijk Ypenburg Fightday Talents. Veel teams vanuit Nederland deden aan dit evenement mee en sportschool Da Graça nam natuurlijk ook en wel met drie zeer enthousiaste jonge vechters. Alle drie hebben zij een mooie wedstrijd gevochten. Angel een gelijk spel, Keano een winst en Shiresh ook een gelijk spel. Het was een goed georganiseerd en vooral sportief evenement. Shihan Antonio en Sander, bedankt voor jullie coaching en training en het bijstaan tijdens de eerste wedstrijd van deze kampioenen .

Angel, Shiresh & Keano, Super goed gedaan en natuurlijk van harte gefeliciteerd!

unknown

Lees meer...

5 december

In verband met “pakjes avond” in de Sinterklaas traditie, zijn er maandag 5 december geen lessen.

Lees meer...