Privacyverklaring

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Voor onze sportschool heeft dit betekent dat wij een Privacyverklaring hebben opgesteld die u hier onder kunt inzien en die ook als vaste link in de navigatiemenu’s is te vinden.

Voor de goede orde: wij zullen nooit misbruik maken van uw gegevens door deze bijvoorbeeld te verkopen aan commerciële instanties. Uw gegevens worden slechts gebruikt in het kader van het sporten en wat daar redelijkerwijs bij komt kijken zoals toernooien en bijvoorbeeld sociale evenementen.

 

privacyverklaring

Lees meer...

Zaterdag 14 april geen lessen

In verband met ons toernooi in de Veur zaterdag 14 april, zijn er geen lessen. Wij zien iedereen graag op het toernooi.

Osu!

Lees meer...

Agenda tot eind van 2017

Vooraankondiging Karate examens

Het karate examen voor jeugd en volwassenen zal zaterdag 16 december plaatsvinden voor de Dojo’s Meerzicht en Oosterheem. Het examen zal zoals gewoonlijk plaatsvinden op sportschool Da Graça Meerzicht. Alle examen kandidaten dienen zich uiterlijk 10:30u te melden. Het examen start om 11:00u.

Sinterklaas avond

Op 5 december zijn er geen lessen.

 

Kerstvakantie

De sportschool is gesloten vanaf zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari.

 

Osu,

Shihan Antonio da Graça

Lees meer...

BBQ

Beste sportschool Da Graça leden,

Zondag 20 augustus organiseert sportschool Da Graça een openingsbarbeque ter ere van het nieuwe sportseizoen. De BBQ is op de sportschool vanaf 14.00 uur. Iedereen is welkom om gezellig te komen barbecueën. De bedoeling is dat iedereen zijn eigen vlees, drinken en ander benodigdheden mee neemt. Als je wilt komen geef je dan op via de mail info@sportchooldagraca.nl en graag ook laten weten met hoeveel personen je komt. Daarnaast kun je jezelf ook aanmelden op het inschrijfformulier dat op de bar ligt in de sportschool zelf.

Zorg dat je erbij bent!

Osu,

Shihan Antonio Da Graça

Lees meer...

Karate examens 30 september 2017

Vooraankondiging Karate examens

Sportschool Da Graca is van 15 juli t/m 20 augustus dicht. Na de zomervakantie starten de regulieren lessen weer. Het karate examen voor jeugd en volwassenen zal 30 september plaatsvinden voor de Dojo’s Meerzicht en Oosterheem. Het examen zal zoals gewoonlijk plaatsvinden op sportschool Da Graça Meerzicht. De aanvang van het examen op zaterdag 30 september zal om 10.45 uur zijn en zal starten om 11.00 uur.

Mocht je niet stil kunnen zitten in de zomervakantie dan ben je op elke woensdagavond om 19.00 uur welkom om mee te komen trainen met de gecombineerde les kyokushin karate/ kickboks training.

Osu,

Shihan Antonio da Graça

Lees meer...

Strandtraining 10 september 2017

Beste Karateka’s van sportschool Da Graca,

Zondag 10 september organiseert de NKA in samenwerking met andere kyokushin karate scholen een strandtraining in Nieuw Hellevoet. De strandtraining is voor jeugd en volwassenen bedoeld en is een jaarlijks evenement binnen de NKA. Je kunt je inschrijven op het formulier dat op de bar in de sportschool ligt. De Oosterheem leden kunnen zich aanmelden bij sempai Anthony Da Graca.

programma

10:45 – 11:00 u  Aankomst

11:00 – 12:30 u  Start training: Conditie

12:30 – 13:00 u  Lunch

13:00 – 14:30 u  Gevechtstraining (training op strand en in het water)

14:30 – 14:45 u  Foto’s maken

14:45 – ??-?? u   Einde training (duur: afhankelijk van het weer)

Wat moet je meenemen

– Sportschoenen

– Karate gi (pak)

– Handdoek

– Vuilniszak voor natte en/of vuile kleding

– Schone kleding voor de reis terug

– De kyokushin mentaliteit

– Eten en drinken

Locatie

Haringvlietweg, strand van Nieuw Hellevoet. (Hier parkeren we de auto’s en lopen vervolgens onder de N57 door, naar het strand). We trainen op het strand richting Rockanje. (Laatste deelroute is dmv. wegwijzers aangegeven).

 

Lees meer...

ZOMERVAKANTIE

In verband met de zomervakantie zijn de lestijden aangepast!

De schoolvakantie loopt dit jaar van 7 juli t/m 18 augustus.

Laatste les voor de vakantie van de sportschool is 14 juli.

Vanaf zaterdag 15 juli t/m. zondag 20 augustus is de sportschool dus dicht, maar er zijn wel zomervakantie trainingen op de locatie Meerzicht.

Elke woensdag van 19:00u t/m 20:15u wordt er een gecombineerde les gegeven. Dat wil zeggen dat alle jeugd en volwassen, ongeacht de trainingsdiscipline, van harte welkom zijn om samen te trainen.

 

Lees meer...

Gala Fightclub on Tour

Maandag 5 juni 2017

Op 2e pinksterdag, moesten Angel Spaans en Keano Bink kickboksen op het groots georganiseerde gala FIGHTCLUB DEN HAAG, dat plaats vond in partycentrum Zichtenburg in Den Haag. Het was een gala met kickboks- en MMA wedstrijden en er werd in een Otacon gevochten.
In de weken vooraf gaand aan het gala hebben Angel en Keano hard getraind olv Shihan Antonio Da
Graça van sportschool Da Graça om goed voor de dag te komen op het gala.
Angel moest als eerste vechter van Da Graça de kooi in. Angel moest vechten tegen een tegenstandster van Bolem Gym in de gewichtsklasse 30 kg. Het was een harde wedstrijd en Angel haar tegenstandster probeerde Angel uit de wedstrijd te halen door veel te clinchen, maar Angel liet dit niet gebeuren. Ze vocht een hele goed partij en na 3 ronden werd zij door de jury als winnaar uitgeroepen.
Na een aantal andere wedstrijden was het de beurt aan Keano Bink. Keano moest vechten tegen een tegenstander van sportschool FCR in de gewichtsklasse 31 kg.
In de eerste ronde was Keano stukken sterker en liet zijn tegenstander alle hoeken van de kooi zien. In de tweede ronde waren de lowkicks van Keano te hard voor de tegenstander, Keano zijn tegenstander gaf het op en hierdoor won Keano met een TKO.

Proficiat Angel en Keano.

Het was voor beide kickboksers weer een mooie ervaring om in een Otacon(MMA) kooi te vechten op een mooi gala en dan nog allebei winnen ook.

Lees meer...

Zaterdag 8 april geen lessen

In verband met ons toernooi in De Veur as. zaterdag vervallen alle lessen. Wel zien we graag alle leerlingen, ouders, vrienden en kennissen op het toernooi aanwezig.

Lees meer...

Gala Team Holzken

Zaterdag 1 april was het dan zover, de eerste wedstrijd in 2017 voor drie jeugd kickbokser van sportschool Da Graça. Het jeugdgala vond plaats in Helmond bij Team Holzken, de kickboks school van meervoudig kampioen Nieky Holzken.
Team Da Graça werd vertegenwoordigd door Angel, Shiresh en Keano. Voor alle drie was het de tweede keer dat ze in de ring stonden op een jeugdgala.

Als eerste moest Shiresh van team Da Graça Zoetermeer de ring in en moest vechten tegen een kickbokser van Team Holzken, maar door een trap in zijn maag, stopte de scheidsrechter de wedstrijd en verloor hij de partij door een TKO ( technisch knock out). Shiresh kreeg hierdoor een zilveren medaille.

Vervolgens moest Keano de ring in en had ook een tegenstander van Team Holzken. Keano stond een goede partij te vechten en wist een paar goede lowkicks te plaatsen, maar helaas werd de wedstrijd op punten beslist in het voordeel van de kickbokser van Team Holzken. Ook Keano kreeg een zilveren medaille.

Nadat er meerdere andere mooie kickboks wedstrijden waren geweest, moest Angel als laatste van Team Da Graça de ring in voor een wedstrijd, zij trof een tegenstandster van Ubeda Gym, die vorig december in Barcelona een wereldtitel heeft behaald.
Deze damenswedstrijd was zeer fel en ging gelijk op en eindigde ook met twee winnaars, Angel kon dus een gouden medaille in ontvangst nemen.
Sportschool Da Graça is trots op deze jeugd kickboksers die vandaag weer het motto van sportschool Da Graça hebben laten zien: Never give up.
Op naar de volgende jeugdgala in juni te Den Haag.
Osu.

Lees meer...