Maandag 5 juni 2017

Op 2e pinksterdag, moesten Angel Spaans en Keano Bink kickboksen op het groots georganiseerde gala FIGHTCLUB DEN HAAG, dat plaats vond in partycentrum Zichtenburg in Den Haag. Het was een gala met kickboks- en MMA wedstrijden en er werd in een Otacon gevochten.
In de weken vooraf gaand aan het gala hebben Angel en Keano hard getraind olv Shihan Antonio Da
Graça van sportschool Da Graça om goed voor de dag te komen op het gala.
Angel moest als eerste vechter van Da Graça de kooi in. Angel moest vechten tegen een tegenstandster van Bolem Gym in de gewichtsklasse 30 kg. Het was een harde wedstrijd en Angel haar tegenstandster probeerde Angel uit de wedstrijd te halen door veel te clinchen, maar Angel liet dit niet gebeuren. Ze vocht een hele goed partij en na 3 ronden werd zij door de jury als winnaar uitgeroepen.
Na een aantal andere wedstrijden was het de beurt aan Keano Bink. Keano moest vechten tegen een tegenstander van sportschool FCR in de gewichtsklasse 31 kg.
In de eerste ronde was Keano stukken sterker en liet zijn tegenstander alle hoeken van de kooi zien. In de tweede ronde waren de lowkicks van Keano te hard voor de tegenstander, Keano zijn tegenstander gaf het op en hierdoor won Keano met een TKO.

Proficiat Angel en Keano.

Het was voor beide kickboksers weer een mooie ervaring om in een Otacon(MMA) kooi te vechten op een mooi gala en dan nog allebei winnen ook.