Zaterdag 1 april was het dan zover, de eerste wedstrijd in 2017 voor drie jeugd kickbokser van sportschool Da Graça. Het jeugdgala vond plaats in Helmond bij Team Holzken, de kickboks school van meervoudig kampioen Nieky Holzken.
Team Da Graça werd vertegenwoordigd door Angel, Shiresh en Keano. Voor alle drie was het de tweede keer dat ze in de ring stonden op een jeugdgala.

Als eerste moest Shiresh van team Da Graça Zoetermeer de ring in en moest vechten tegen een kickbokser van Team Holzken, maar door een trap in zijn maag, stopte de scheidsrechter de wedstrijd en verloor hij de partij door een TKO ( technisch knock out). Shiresh kreeg hierdoor een zilveren medaille.

Vervolgens moest Keano de ring in en had ook een tegenstander van Team Holzken. Keano stond een goede partij te vechten en wist een paar goede lowkicks te plaatsen, maar helaas werd de wedstrijd op punten beslist in het voordeel van de kickbokser van Team Holzken. Ook Keano kreeg een zilveren medaille.

Nadat er meerdere andere mooie kickboks wedstrijden waren geweest, moest Angel als laatste van Team Da Graça de ring in voor een wedstrijd, zij trof een tegenstandster van Ubeda Gym, die vorig december in Barcelona een wereldtitel heeft behaald.
Deze damenswedstrijd was zeer fel en ging gelijk op en eindigde ook met twee winnaars, Angel kon dus een gouden medaille in ontvangst nemen.
Sportschool Da Graça is trots op deze jeugd kickboksers die vandaag weer het motto van sportschool Da Graça hebben laten zien: Never give up.
Op naar de volgende jeugdgala in juni te Den Haag.
Osu.