Corona

We lezen dagelijks over het Coronavirus dat zich lijkt te ontwikkelen tot een pandemie. Het aantal besmettingen neemt toe en er zijn in Nederland zelfs al een paar doden te betreuren. Percentueel is de kans op besmetting alsnog heel klein en lijkt het virus niet veel schadelijker te zijn dan een ‘normaal’ virus dat jaarlijks voor griep zorgt. Sportschool da Graça neemt geen medisch of politiek standpunt in ten aanzien van het Coronavirus maar wil u wel wijzen op de volgende punten:

  • Indien u grieperig of verkouden bent of als u zich als zodanig voelt, willen wij niet dat u bij ons komt sporten. Bel de huisarts, ga er niet onaangekondigd langs. Vermijd ondertussen zo veel als mogelijk contact met uw omgeving. Dit geldt uiteraard ook voor uw kind(eren).
  • Als u komt sporten dan geen handen schudden met andere leden. Geen high fives of boks.
  • Neemt u zo veel mogelijk desinfecterende handgel mee onderweg, naar uw werk en naar de sportschool en gebruik deze met enige regelmaat. Heeft u geen desinfecterende gel dan gebruikt u water en zeep.
  • Ouders dienen hun kinderen erop te wijzen hun handen vaker dan gebruikelijk te wassen.
  • Hoesten of niezen doet u in een zakdoek of op een andere wijze zodanig dat u er een ander niet mee kunt belasten.
  • Kickboksen en Kyokushin karate zijn contactsporten. Er kan vanwege de aard van deze sporten niet voorkomen worden dat u elkaar aanraakt. Als u de lessen volgt accepteert u het risico van een mogelijke besmetting ook al is deze kans klein.
  • Sportschool da Graça volgt de berichtgeving en waarschuwingen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Indien dit aanleiding geeft bovenstaand bericht aan te vullen dan wel geheel of deels te wijzigen dan zullen wij dat onmiddelijk doen.
1 View0
Lesrooster voor na de vakantie (vanaf 31 augustus)

MAANDAG

Kickboksen jeugd 5-12 jaar 18:00-19:00

Kickboksen vanaf 13 jaar 19:00-20:00

Kickboksen dames 20:00-21:15

DINSDAG

Kickboksen 5-12 jaar 18:00-19:00

Tae bo volwassenen 19:15-20:15

Karate vanaf 10 jaar 20:15-21:30

WOENSDAG

Karate jeugd vanaf 5 jaar t/m rode band blauwe slip 17:30-18:30

Karate jeugd vanaf blauw band 18:30-19:30

Kickboksen vanaf 13 jaar 19:30-20:45

DONDERDAG

Kickboksen jeugd 10-16 jaar 17:00-18:00

Karate vanaf 10 jaar 18:15-19:45

VRIJDAG

Mix training (kickboksen, karate, combinaties/sparren) alle leeftijden 18:00-19:30

Karate (Oosterheem) alle leeftijden 19:00-20:30

ZATERDAG

Examen training karate vanaf 5 jaar 10:00-11:00

Wedstrijd training kickboksen en karate alle leeftijden 11:00-12:00

2,681 Views0
Shaneya

Zeer bedroefd hebben wij kennis genomen van het overlijden van Shaneya. Zij was een geliefd karateka van onze sportschool en haar overlijden heeft iedereen erg geraakt. Ons medeleven gaat uit naar haar ouders en broertje. Zij zullen veel kracht nodig hebben om dit verlies te kunnen verwerken. 

Wij zullen Shaneya enorm gaan missen. 

1 View0
Online lessen

Vanwege de lockdown kunnen we dan wel niet samen in de dojo trainen maar dat wil niet zeggen dat je helemaal niet zou kunnen sporten. Daarom hieronder de instructievideo’s van Shihan Antonio en Sensei Anthony.

Karate les 1

Kickboksen les 1

Karate les 2

Kickboksen les 2

Dinsdag 14 april is er een kickbokstraining om 18:00 uur. En woensdag 15 april weer karatetraining om 18:00 uur. Zaterdag 18 april om 11:00 uur is er karatetraining. Doe lekker mee via Facebook live op onze sportschool da Graa pagina. Osu! Fijne Pasen allemaal.

940 Views0
Geen lessen

Het kabinet heeft besloten om sportscholen het te verbieden lessen te verzorgen. Dit is naar aanleiding van het advies medische experts en het RIVM. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 6 april. Dat betekent dat alle lessen van Sportschool da Graça komen te vervallen tot en met die datum. Indien de termijn door het kabinet wordt verlengd dan zullen wij dat in een nieuw bericht laten weten. Ook als de lessen weer doorgang kunnen hebben, laten wij dat in een nieuw bericht weten.

Voor onze sportschool is het een historische gebeurtenis net als voor al onze leden. We willen graag sporten met elkaar maar gegeven de omstandigheden is dat niet raadzaam.

We wensen iedereen een goede gezondheid. Onze website en Facebook houden u op de hoogte.

604 Views0

World of Fighters

World of Fighters is gespecialiseerd in online ticketverkoop voor verschillende vechtsportevenementen, zowel voor de ticket verkoop als voor de inschrijvingen van toernooien.

Energy Vitaltheek

Voor al uw energie behoeftes in deze dagen.