Bel ons op

+31655762622

of op

+31628066820‬

Kerkenbos 30

2716 PH Zoetermeer

BTW

NL001310025B04

Over Sportschool Da Graça


Sportschool Da Graça is sinds 1978 gespecialiseerd in het kyokushin karate en kickboksen en is de eerste sportschool in deze disciplines die in Zoetermeer les geeft.

Bij sportschool da Graça worden in de eerste plaats kinderen en volwassenen geleerd zich te verdedigen. Maar het blijft niet bij lessen in karate en kickboksen als zelfverdedigingssporten. Bij da Graça wordt op een authentieke wijze les gegeven, volgens de japanse traditie. Dat betekent een combinatie van goede conditietraining, discipline, dojo etiketten en respect. Toen Shihan Antonio da Graça nog samen met de gebroeders Gordeau trainde bij Kamakura kon er geen sprake zijn van “achteruit karate”. De leerlingen van da Graça vechten juist naar voren om zichzelf te verdedigen en zijn sterk. In het dagelijkse leven willen we ook graag vooruit. Sportschool da Graça hecht veel waarde aan hoe leerlingen het buiten de school doen. Wangedrag hoort er niet bij. Wel een vriendschappelijke, ongedwongen sfeer met aandacht voor prestaties en tegenslagen. Daarom heeft de school al 27 jaar een zeer goede naam in Zoetermeer en omstreken en heeft het een rijk gevulde prijzenkast. Simply because we never give up!

Onze Lessen


Onze Trainers


Gratis proefles


Kerkenbos 30
2716 PH Zoetermeer

World of Fighters

World of Fighters is gespecialiseerd in online ticketverkoop voor verschillende vechtsportevenementen, zowel voor de ticket verkoop als voor de inschrijvingen van toernooien.

Energy Vitaltheek

Voor al uw energie behoeftes in deze dagen.